Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Dag Van De Bouw Logo

Dag van de Bouw 2024: Kijk achter de schermen van Nederlandse bouwprojecten

Zaterdag 8 juni: 17e editie van het populaire evenement

Op zaterdag 8 juni 2024 vindt de zeventiende editie plaats van de Dag van de Bouw. Op deze dag openen bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun bouwplaatsen voor het publiek.

Uniek inkijkje in de bouwwereld

Tijdens de Dag van de Bouw krijgen bezoekers een uniek inkijkje in de ontwikkeling van bouwprojecten. Ze kunnen vragen stellen aan professionals, ontdekken hoe bouwprojecten tot stand komen en de mogelijkheden voor een carrière in de bouwsector verkennen.

Ruim 150 bouwplaatsen te bezoeken

Op 8 juni zijn er naar verwachting minimaal 150 bouw- en infraprojecten te bezoeken. Deze projecten zijn verspreid over heel Nederland, zodat er altijd een bouwplaats in de buurt is om te bezoeken.

Landellijke publiciteit en promotie

De Dag van de Bouw wordt groots aangekondigd met landelijke en regionale publiciteitscampagnes. Hierdoor wordt er veel aandacht gegenereerd voor de bouwsector en de deelnemende bedrijven.

Mis de kans niet om op 8 juni 2024 een kijkje achter de schermen te nemen van de Nederlandse bouwwereld. Bezoek de website van de Dag van de Bouw voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende bouwplaatsen.


Comments